lördag 4 april 2009

Agilitysäsongen börjar...



Idag har vi börjat träna agility ordentligt igen! All snö har smält bort och i grytan vid Vadstena Brukshundklubb stekte solen rejält.
Vi körde några handlingsövningar och Issen hade som vanligt inga problem alls med att hitta vägen, värre var det att svänga från den väg han själv hade tänkt ta... Som vanligt alltså! Det blev några vida kurvor och det är detta vi behöver jobba med den här säsongen.

Körde även lite balanshinder, A-hindret gick som smort, balansen var lite lurig då han hoppade av med bakbenen när han stannat på nerfarten. Gungan gick jättebra, jag tror han kommer att kunna ta den själv snart! Han stannar med två på och två av på uppfarten, jag går runt och håller gungan, han springer upp i full fart så släpper jag gungan med värsta dunsen - så trampar han direkt på marken :) Jag är jättenöjd med att ha tränat dunsarna med honom, han är helt orädd för ljudet och rörelsen nu!

Började med lite freestyle med Baby, lite lek med tricks och hon blev såklart jättetänd och glad! Det var så härligt väder och vi var ute i timmar och bara lekte och tränade. Vilken underbar start på helgen!

1 kommentar:

  1. Hej! Tråkigt med fler hundar som har ont :( Hur märkte du det och vad har ni fått för restriktioner?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.